"Plava vrpca" - neobičan cvjetni vrt na više nivoa koji podsjeća na more

Čak i uz pomoć jednog cvjetnog vrta, prazan prostor možete učiniti zaista lijepim. Pejzaž dizajnerica Tatyana Tyapkina poziva vas da razmotrite projekt Plava vrpca koji je sama razvila i provodila kako bi dokazala ovu ideju..

Najvažnija je, s gledišta stručnjaka za krajolik, pažljivo proučavanje nalazišta. I on će sam reći ideju za pravi cvjetni vrt.

Tatyana Tyapkina - dizajner krajolika iz Minska. Već više od 9 godina ispunjava snove svojih kupaca o prekrasnom vrtu. Obožava svoj rad zbog prilike da pogleda u budućnost i osjeti jedinstvo s prirodom..Stranica s kojom smo morali raditi bila je gotovo uređena. Njezin je vlasnik samo želio napraviti prekrasan prostor između kuće i kupaonice.

A ideja za cvjetni vrt potaknula je i samu stranicu. Tamo gdje je trebalo razbiti cvjetnjak, postavljen je put i napravljen potporni zid. Već su imale tekuće lijepe linije, koje smo ponavljali u cvjetnom vrtu.

Htio sam napraviti veliki cvjetni vrt, ali s jednim zajedničkim elementom. Stoga mi se ideja o „vrpci“ koja bi opkolila cijeli cvjetni vrt činila prilično uspješnom.

Naš cvjetnjak je prilično mlad - ima samo 2 sezone. Vrlo je zanimljivo vidjeti kako se to mijenja sa svakom novom godinom. Mnogo cvjetalih trajnica u njemu, što ga čini suludo lijepim.

Trajnice su dale ukrasni učinak već sljedeće sezone nakon sadnje. Dok drveće i grmlje rastu - cvjetnjak nas već veseli bojama.

Za nas je vrlo važno da domaćica voli svoju parcelu, a posebno cvjetni vrt! I daje nam priliku da ga gledamo.

Fotografije koje je dao autor materijala.

Dijelite na društvenim mrežama:
Izgleda ovako