5 Razloga za dobivanje sokovnika s vijakom

5 razloga za dobivanje sokovnika s vijakom 1

Ljeti je vrijeme da obogatite vitaminima voća i bobica iz vlastitog vrta. A što može biti ukusnije i zdravije od svježe cijeđenog soka? Kvalitetni sokovnik omogućit će vam uživanje u okusima različitih pića. Odaberi je zajedno.

Princip rada

Vrijedi napomenuti da su svi sokovnici podijeljeni u dvije skupine: vijak i centrifugalni. A ako je ovo posljednje već svima poznato, prvo se može nazvati novošću. Prvo, usporedimo princip rada svakog od njihovih uređaja.

Suština centrifugalnog sokovnika je mljevenje proizvoda, zbog čega nastaje sok. Dok model s vijcima cijedi sok iz voća. Naglašavam da je sok, a ne samo pire nesigurne konzistencije.Sada kada se razvila ideja o radu različitih vrsta sokovnika, nabrajamo prednosti modela vijka.

Minimalni otpad

Isprobavši prvi put takav sokovnik, iznenadit ćete se kad vidite što je ostalo od voća. Tanka, prešana kore i sjemenke - kolač koji se već može baciti. Sve u obliku soka bogatog vitaminima pada u vašu čašu.

5 razloga za dobivanje sokovnika s vijakom 2

Vijčani sokovnik omogućuje vam da dobijete najviše soka

trajnost

Vijčani sokovnik djeluje prilično sporo, što omogućava da se ne bojite preopterećenja i, u skladu s tim, služi vam vrlo dugo.

Ušteda energije

Zbog malog broja okretaja u minuti, uređaj vam omogućuje da ne brinete zbog kilometraže računa za struju ljeti. Usput, sokovnik s vijcima radi tiho, tako da možete "izvući" sok čak i noću.

Lagana njega

Da biste objasnili kako je lako očistiti sokovnik s vijakom, morate se sjetiti centrifugalnog uređaja. Sjetite se kako je bilo potrebno rastaviti, oprati sve detalje (poput brusilice za meso), osušiti i ponovo sastaviti. Evo dovoljno je napuniti vrat vodom i uključiti uređaj.

Sok od bilo kojeg proizvoda

Sok od soka može izvući sok iz mekih i tvrdih proizvoda. Na primjer, od pšeničnih klica ili bilo kojeg bilja, što je vrlo povoljno kada pravite smoothie. Ukusan i bogat hranjivim koktelima može se pripremiti u samo nekoliko minuta..

5 razloga za dobivanje sokovnika s vijakom 3

Self-made smoothieji su najukusniji i najzdraviji

Prilikom odabira sokovnika s vijcima imajte na umu da dolaze u 4 vrste: ručni, vodoravni, napredni vodoravni (dvostruki vijak) i vertikalni. Naveli smo sorte uređaja prema stupnju povećanja njegove funkcionalnosti. I na vama je da odlučite koji uređaj je najbolje kupiti: ovisi o tome koliko često planirate oduševiti sebe i svoj dom svježim sokovima..

Dijelite na društvenim mrežama:
Izgleda ovako